Radiatoren

Een belangrijk deel van de verwarming binnen uw huis zijn de radiatoren. De warmte die zich in uw huis gaat verspreiden komt binnen in de radiatoren. Nu zijn veel mensen ontevreden over hun radiatoren. Betuwe Sanitair helpt u als verwarmingsspecialist van Gelderland graag bij de vragen en informeert u over de mogelijkheden.

Laat uw radiatoren opnieuw inregelen

Heeft u problemen met uw radiatoren? Worden ze maar gedeeltelijk of nauwelijks warm? Of lijkt het een eeuwigheid te duren voor ze warm zijn? Of worden ze misschien wel te warm? Dit is een greep uit de veel voorkomende problemen bij radiatoren. Wist u bijvoorbeeld dat bij 75% van de huishoudens de radiatoren niet goed zijn ingeregeld? Wij van Betuwe Sanitair vinden dat 100% te veel en helpen u graag uw radiatoren waterzijdig in te regelen zodat ze weer op de juiste manier voorzien worden van warm water. Na het verhelpen van dit probleem zult u thuis weer met volle teugen kunnen genieten van een aangenaam binnenklimaat in uw huis. Maar dit is niet het enige profijt van het goed laten inregelen van uw radiatoren, het levert namelijk ook een leuke energiebesparing op!

Radiatoren die u wél graag wilt laten zien!

U heeft ‘m waarschijnlijk ook thuis staan, de conventionele radiatoren, geplaatst onder een venster of in de hoek van de kamer. Wij van Betuwe Sanitair zien vaak dat mensen deze radiatoren proberen te verbergen door langere gordijnen op te hangen. Het probleem hierbij is dat de warmteverspreiding hierdoor wordt verstoort, waardoor uw CV-ketel langer en harder moet stoken om de gewenste temperatuur in uw (woon)kamer te krijgen. Gelukkig hebben wij bij Betuwe Sanitair geweldige alternatieven! Wij hebben een groot assortiment aan designradiatoren voor u verkrijgbaar in alle denkbare kleuren. Zodat, ongeacht uw interieur, een mooie designradiator in uw huis geplaatst kan worden naar uw gewenste beeld.

Meer informatie

Had u meer informatie gewild over het laten inregelen van uw radiatoren, of heeft u belang bij designradiatoren? Neem dan gerust contact op met Betuwe Sanitair in Haaften

Henrad Softline ECO

Uniek aan de Henrad ECO radiator is het concept waarbij de directe instroom van warm water eerst in de voorste plaat plaatsvindt waardoor deze een hogere temperatuur heeft.

Klik op de onderstaande afbeelding voor meer informatie!

JAGA LOW-H2O VERKOZEN TOT ZUINIGSTE RADIATOR

Ben je een huis aan het bouwen of renoveren, toe aan een nieuwe radiator, of wil je een duurzaam exemplaar? De Jaga Low-H2O radiatoren zijn door Kiwa Technology gekozen tot de zuinigste radiator van Nederland dus zeker de moeite waard voor jouw interieur

 

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
10:00 - 17:30 uur
Zaterdag
10:00 - 17:00 uur
Showroom uitsluitend op afspraak geopend.
© Betuwe Sanitair 2022 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl