Neem contact met ons op
0418 - 74 51 20

Installatiewinkel

Voor de echte doe-het-zelver hebben wij van Betuwe Sanitair tegenwoordig de beschikking over een uitgebreide installatiewinkel. Hier kunt u terecht voor al uw installatiematerialen!

Ruim assortiment in installatiematerialen

In onze installatiewinkel vindt u een ruim aanbod aan alle denkbare installatiematerialen. Zo kunt u bij ons terecht voor sanitair, diverse soorten en maten knel-, pers- en soldeerfittingen, PVC afvoeren en bijvoorbeeld hulpstukken en onderdelen voor CV-installaties. Natuurlijk bieden wij nog veel meer materialen in ons uitgebreide assortiment. Alle door ons aangeboden installatiematerialen zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden in de praktijk ook gebruikt door onze eigen specialisten.

Meer informatie?

Heeft u onderdelen en/of materialen nodig voor de klus waar u nu aan werkt? Dan nodigen wij u van harte uit in de installatiewinkel van Betuwe Sanitair te Haaften. Bij ons kunt u ook terecht voor advies. Zoekt u naar een bepaald onderdeel of specifieke onderdelen? Bel ons dan gerust. Mochten de door u gewenste artikelen onverhoopt niet voorradig zijn dan kunnen we altijd kijken of deze voor u besteld kunnen worden. 

Installatiewinkel Betuwe Sanitair
Rijthoek 15A
4175 LM, Haaften
0418 - 74 51 20

Openingstijden showroom en verfwinkel
maandag 9:00 - 17:30
dinsdag 9:00 - 17:30
woensdag 9:00 - 17:30
donderdag 9:00 - 17:30
vrijdag 9:00 - 17:30
zaterdag 9:00 - 17:00
Buiten reguliere tijden ook mogelijk op afspraak!

Betuwe Sanitair is werkzaam in de gehele regio van Zaltbommel tot Geldermalsen en van Tiel tot Gorinchem. We zijn ook regelmatig aktief in Utrecht.

 

Copyright Betuwe Sanitair - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl