Neem contact met ons op
0418 - 74 51 20

Schuifwandkasten

Wanneer u een schuifwandkast wilt laten installeren om meer (opberg)ruimte te creëren, dan wilt u natuurlijk dat deze past bij het interieur van de betreffende ruimte. Betuwe Sanitair vertelt u graag meer over de mogelijkheden van Garobe schuifwandkasten.

De mogelijkheden

Garobe biedt een breed scala aan decorpanelen en panelen in uni-kleuren. Daarnaast kunt u kiezen uit spiegeldeuren in diverse kleuren en getinte glaspanelen. Ook deuren met een vakverdeling en vitrinedeuren behoren tot de mogelijkheden.

U kunt uw schuifwandkast helemaal samenstellen zoals u hem hebben wilt: schuifdeuren, een kastinterieur en diverse accessoires zoals bijpassende panelen, afwerkprofielen en stootborstels. Ladeblokken, draadmanden en andere handige opbergaccessoires maken het opberggemak helemaal af. Bij alle componenten van uw schuifwandkast kunt u kiezen uit diverse uitvoeringen. Zo kunt u een mooie schuifwandkast ontwerpen die in alle opzichten aan uw wensen voldoet!

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van onze Garobe schuifwandkasten, neemt u dan gerust contact op met Betuwe Sanitair in Haaften. We laten u graag de mogelijkheden zien!

Meer informatie over Schuifwandkasten? Neem contact op!

Bekijk hieronder wat wij nog meer met installatiewinkel doen:

Copyright Betuwe Sanitair - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl