Neem contact met ons op
0418 - 74 51 20

Kasten

Veel mensen hebben te maken met een chronisch gebrek aan (opberg)ruimte. Dit is echter vrij eenvoudig te verhelpen door een efficiënt schuifwandsysteem te laten plaatsen, dat precies is afgestemd op de betreffende ruimte en de toepassing. Betuwe Sanitair is officieel dealer van Garobe Schuifwanden en vertelt u graag meer over de mogelijkheden.

Over Garobe

Garobe is een uniek schuifwandsysteem, waarmee u op een ideale manier opbergruimte kunt creëren. Overal waar behoefte is aan kastruimte, biedt Garobe een passende oplossing. Thuis, maar ook op kantoor. Een schitterend aluminium schuifwandsysteem dat geruisloos loopt middels kogelgelagerde wielen. Garobe schuifwandsystemen zijn vervaardigd uit eersteklas materialen, en van een sublieme kwaliteit.

Kastruimte op maat

Garobe schuifwandsystemen worden geheel naar uw wens op maat gemaakt; wij bieden voor elke situatie een uitgekiende oplossing. Ook schuine wanden en plafonds hoeven geen probleem te vormen; dankzij de afsluit- en koofpanelen in dezelfde decors of kleuren is altijd een mooi geheel te realiseren. Het is tevens mogelijk om de schuifwanden als scheidingswanden toe te passen. Hangruimte, legplanken, ladeblokken… met Betuwe Sanitair stelt u uw de kastruimte samen zoals u het hebben wilt. Zo schept u een zee van ruimte, die voor u zo functioneel mogelijk is.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van kasten en schuifwandsystemen, neemt u dan gerust contact op met Betuwe Sanitair in Haaften. We helpen u graag verder met het vinden van een passende oplossing voor elke ruimte!

Copyright Betuwe Sanitair - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl