Neem contact met ons op
0418 - 74 51 20

Kastinterieurs

Naast een aantrekkelijke buitenkant die naadloos aansluit op de rest van uw interieur, is natuurlijk ook de binnenkant van uw schuifwandkast van belang. Betuwe Sanitair biedt u, als officieel dealer van Garobe schuifwandsystemen, de mogelijkheid tot het ontwerpen van kastinterieurs op maat.

De mogelijkheden

De kastinterieurs van Garobe zijn van een hoge kwaliteit en verkrijgbaar in vele aantrekkelijke kleuren. De kastinterieurs worden opgebouwd uit gemelamineerd spaanplaat en afgewerkt met een robuuste stootrand van ABS. De aantrekkelijke legplankverbinders zorgen voor een moeiteloze opbouw en een stijlvolle uitstraling van het interieur. Het kastinterieur heeft een dikte van 18 of 22 millimeter en is verkrijgbaar op iedere hoogte tot maximaal 2790 millimeter.

Interieurs op maat

Met de kastinterieurs op maat van Garobe kunt u uw schuifwandkast geheel naar eigen wens indelen. Met de segmenten A t/m G, HA, HC en Q maakt u eenvoudig een optimale keuze tussen leggedeeltes, lage hanggedeeltes of hoge hanggedeeltes. Dit alles wordt natuurlijk geheel op maat gemaakt, zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw opbergruimte. De segmenten zijn verkrijgbaar in diverse stijlvolle kleuren, zoals mainau berken, beuken, jasmijn, soft vanille, donker kersen, chateau eiken, romana kersen, zand eiken, wit en aluminium.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van kastinterieurs, neemt u dan gerust contact op met Betuwe Sanitair in Haaften. We helpen u graag verder met het ontwerpen van een mooi kastinterieur op maat!

Meer informatie over Kastinterieurs? Neem contact op!

Bekijk hieronder wat wij nog meer met kasten doen:

Copyright Betuwe Sanitair - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl