Badkamerverwarming

Badkamerverwarming

Heeft u al nagedacht over hoe uw nieuwe badkamer verwarmd wordt? Dit kan het comfort van uw badkamer enorm verbeteren. Tegenwoordig is er veel mogelijk op het gebied van verwarming voor de badkamer. Wij van Betuwe Sanitair te Haaften geven u hier graag meer informatie over.

Badkamerradiatoren

Stijlvolle decorradiatoren zijn zeer geschikt om elegant uw badkamer te verwarmen. Ze zijn erg praktisch. Zo is een verticale decorradiatoren ideaal voor uw badkamer doordat ze weinig ruimte innemen. Ze leveren een behaaglijke temperatuur in de ruimte en bieden tegelijkertijd een plaats om uw handdoeken op te hangen en verwarmen. Decorradiatoren zijn bij Betuwe Sanitair beschikbaar in alle denkbare vormen, materialen, maten en kleuren.

Vloerverwarming

Het is ook mogelijk om vloerverwarming in uw badkamer te laten plaatsen. Deze plaatselijke vloerverwarming gebeurd elektrisch. De installatie is eenvoudig en de kosten zijn daardoor relatief laag. Met vloerverwarming van Betuwe Sanitair heeft u geen last meer van koude voeten. Daarbij wordt de badkamer gelijkmatig verwarmd. Ideaal voor koude winterse dagen en nachten. Vloerverwarming in de badkamer is ook nog eens zeer eenvoudig te bedienen. 

Vasco Oni

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
10:00 - 17:30 uur
Zaterdag
10:00 - 17:00 uur
Showroom uitsluitend op afspraak geopend.
© Betuwe Sanitair 2021 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl