Neem contact met ons op
0418 - 74 51 20

Badmeubelen

Badmeubel

Betuwe Sanitair is de specialist van de Lingewaard, de Bommelerwaard en de Tielerwaard als het gaat om badmeubelen. Wij hebben in ons assortiment de Nederlandse A-merken Primabad en Thebalux.

Primabad badmeubel

In de badkamer is een passend meubel geen overbodige luxe. Het moet voldoende opbergruimte bieden, een praktische indeling hebben, mooi zijn en kwaliteit uitstralen. Dit alles en meer vindt u bij Primabad.  Wij bieden een ruim assortiment meubellijnen voor zowel kleine als ruim bemeten badkamers.

Primabad badkamermeubelen worden vervaardigd met hoogwaardige materialen en voorzien van een onberispelijke afwerking. Wij stellen hoge eisen aan onze badkamermeubelen en staan voor kwaliteit, service en een lange levensduur. Dit alles uiteraard tegen een redelijke prijs.

Vraag Betuwe Sanitair naar de mogelijkheden van Primabad of KLIK HIER voor meer informatie.

 

 

Thebalux badmeubel

Uw badkamer is pas áf met Thebalux, fraaie en praktische badkamermeubelen waarvan u jaren kunt genieten. Een compleet programma aan badmeubels in vele maten. Luxe badkamerkasten, prachtig vormgegeven wastafels, design spiegels en praktische spiegelkasten. Alle badkamermeubelen van Thebalux worden in Nederland geproduceerd. Ze zijn volledig vervaardigd van hoogwaardig plaatmateriaal en voorzien van kwaliteitsbeslag. De vele mogelijkheden binnen het uitgebreide programma zorgen ervoor dat u bij Thebalux altijd kunt slagen.

Vraag Betuwe Sanitair naar alle mogelijkheden van Thebalux of KLIK HIER voor meer informatie.

 

 

 

Meer informatie over Badmeubelen? Neem contact op!
Copyright Betuwe Sanitair - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl