Kinemagic

Kinemagic

Maak kennis met de Kinemagic! Betuwe Sanitair heeft met de Kinemagic een uniek aanbod aan ruime, veilige en comfortabele doucheruimtes in assortiment waardoor u optimaal kunt genieten. De Kinemagic is ontworpen door de Franse douchefabrikant Kinedo. Een specialist met ruim veertig jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van doucheruimtes, badkamers en meer sanitaire voorzieningen.

Het assortiment van Betuwe Sanitair bevat drie verschillende series. Alle drie de series voorzien ruim in de wensen en behoeften van de gebruikers.

Essentiel

De simpelste serie is de Essentiel. De Essentiel bestaat uit een douchebak met achterwanden en glaswanden. Deze serie komt met een ondersteuningsbeugel en is voorzien van een antislip behandeling. Tevens biedt deze serie een zeer eenvoudige manier om uw bad te vervangen voor een ruime en comfortabele doucheruimte. Uw bestaande kraanwerk wordt namelijk gebruikt, wat veel kosten en moeite scheelt.

Design

Kinemagic heeft de Design serie speciaal ontworpen als een flexibel model. Dit maakt de Design serie perfect voor speciale wensen wat betreft het ontwerp. Zo kunt u zelf het type deur, de hoogte van de achterwanden en meer zaken bepalen. Uiteraard wordt deze serie geleverd inclusief douchewanden, douchebak en kraanwerk.

Serenite

Mocht u behoefte hebben aan extra veiligheid tijdens het douchen dan is de Serenite serie wat u zoekt. De Serenite wordt geleverd inclusief twee ondersteuningsbeugels, douchebak met antislip behandeling en een handige opklapbare zitting voor in de douche.

Kinemagic installatie

Een van de vele voordelen van de Kinemagic is dat de doucheruimtes binnen één dag volledig geïnstalleerd kunnen worden! Daarbij kan uw badkamer verder blijven zoals het is, aangezien er vaak geen tegelwerk hoeft te worden verwijderd voor de installatie. Wie wil nou niet binnen één dag een prachtige, nieuwe douche in de badkamer?

Interesse?

Mocht u interesse hebben in de Kinemagic doucheruimtes of heeft u hier vragen over? Dan bent u van harte welkom om contact op te nemen met de klantenservice van Betuwe Sanitair in Haaften. Wij vertellen u graag alles over deze prachtige collectie!

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
10:00 - 17:30 uur
Zaterdag
10:00 - 17:00 uur

Buiten reguliere tijden ook mogelijk op afspraak
's Avonds op afspraak

© Betuwe Sanitair 2019 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl