Neem contact met ons op
0418 - 74 51 20

CV ketelvervanging

Het is van groot belang om uw CV-ketel op tijd te vervangen als u niet voor verrassingen wilt komen te staan en altijd warm water en een aangename warme sfeer in huis wilt hebben. Vraagt u zichzelf eens af hoe lang uw CV-ketel al mee gaat? Betuwe Sanitair informeert u graag over het belang en de voordelen die het tijdig vervangen van een CV-ketel voor u heeft!

Wanneer is het nodig om mijn ketel te vervangen?

Hoe lang een CV-ketel meegaat is, afhankelijk van de onderhoud gepleegd aan de installatie, gemiddeld zo’n 10 tot 15 jaar. Wanneer u kampt met problemen zoals geregelde storingen en het niet meer naar behoren werken van de ketel, weet u dat het tijd is om de CV-ketel te vervangen. Als de kosten van de reparatie hoger uitvallen dan u had gedacht is het een goed idee om de aanschaf van een nieuw exemplaar te overwegen.

De financiële voordelen van een nieuwe CV-ketel

Omdat de aanschaf van een nieuwe CV-ketel een behoorlijke investering is word deze vaak uitgesteld tot het echt niet meer anders kan. Wat mensen vaak niet beseffen is dat de aanschaf van een nieuwe CV-ketel juist geld besparend is! De nieuwste modellen die tegenwoordig verkrijgbaar zijn, werken vele malen zuiniger dan de oudere CV-ketels. Afhankelijk van uw huidige verbruik zou u door het laten plaatsen van een nieuwe CV-ketel honderden euro’s op jaarbasis kunnen besparen op uw energienota. En hoeft u uiteraard de reparatiekosten van uw oude CV-ketel ook niet meer te betalen.

Een nieuwe CV-ketel aanschaffen

De nieuwe CV-ketel die u aanschaft zal u de komende jaren van warm water voorzien evenals zal hij de verwarming in uw huis verzorgen. Laat u daarom goed informeren bij de aanschaf van een nieuwe CV-ketel. De verschillende merken en types die tegenwoordig te koop worden aangeboden hebben allemaal weer verschillende prestatievermogens: De een is speciaal gemaakt voor 1 gezinswoningen terwijl de ander speciaal is gemaakt om een hele villa van warmte te voorzien. Betuwe Sanitair helpt u graag bij de keuze van een CV-ketel die perfect geschikt is voor uw specifieke woonsituatie.

Meer informatie?

Met onze Ketelwijzer krijgt u al een goede indicatie van het uitgebreide aanbod aan CV-ketels dat Betuwe Sanitair u te bieden heeft. Als u de voorkeur geeft aan persoonlijk advies is dat geen probleem. Wij van Betuwe Sanitair te Haaften staan voor u klaar om u persoonlijk te adviseren en voor u een behaaglijk binnenklimaat te creëren.  

Meer informatie over CV ketelvervanging? Neem contact op!
Copyright Betuwe Sanitair - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl