Verwarmingssystemen

Verwarmingssystemen

Heeft u al nagedacht over hoe uw nieuwe badkamer verwarmd wordt? Dit kan het comfort van uw badkamer enorm verbeteren. Tegenwoordig is er veel mogelijk op het gebied van verwarming voor de badkamer. Wij van Betuwe Sanitair te Haaften geven u hier graag meer informatie over.

Badkamerradiatoren

Stijlvolle decorradiatoren zijn zeer geschikt om elegant uw badkamer te verwarmen. Ze zijn erg praktisch. Zo is een verticale decorradiatoren ideaal voor uw badkamer doordat ze weinig ruimte innemen. Ze leveren een behaaglijke temperatuur in de ruimte en bieden tegelijkertijd een plaats om uw handdoeken op te hangen en verwarmen. Decorradiatoren zijn bij Betuwe Sanitair beschikbaar in alle denkbare vormen, materialen, maten en kleuren.

Vloerverwarming

Het is ook mogelijk om vloerverwarming in uw badkamer te laten plaatsen. Deze plaatselijke vloerverwarming gebeurd elektrisch. De installatie is eenvoudig en de kosten zijn daardoor relatief laag. Met vloerverwarming van Betuwe Sanitair heeft u geen last meer van koude voeten. Daarbij wordt de badkamer gelijkmatig verwarmd. Ideaal voor koude winterse dagen en nachten. Vloerverwarming in de badkamer is ook nog eens zeer eenvoudig te bedienen. 

Betuwe Sanitair werkt samen met Magnum Heating als het gaat om elektrische vloerverwarming.

Wat is elektrische vloerverwarming nu eigenlijk?

Elektrische vloerverwarming

Vloerverwarming biedt de meest comfortabele manier van verwarmen. Door de gelijkmatige warmtestraling vanuit de gehele vloeroppervlakte wordt een zeer egale warmtespreiding gecreëerd. De vloertemperatuur zal snel een aangename waarde bereiken.

Toepassingen

MAGNUM vloerverwarmingssystemen kunnen in vrijwel iedere situatie worden toegepast. Bij nieuwbouw, renovatie of zelfs op een houten ondervloer is dit geen probleem.  In keuken, woon- en slaapkamer, badkamer, serre, kantoorruimtes etc. MAGNUM vloerverwarming is uitstekend geschikt als bijverwarming. Houd rekening met een minimaal vermogen van 150 watt per m2. In bepaalde gevallen kan MAGNUM vloerverwarming ook als hoofdverwarming worden geïnstalleerd.

Producten

Er zijn binnen deze categorie drie MAGNUM vloerverwarmingssystemen verkrijgbaar:

MAGNUM Mat

De MAGNUM Mat is ontwikkeld om over een bestaande tegelvloer of op een reeds aangebrachte afwerkvloer toch nog vloerverwarming te kunnen installeren. De mat kan direct in een lijmlaag meegenomen worden. Doordat de mat direct onder de oppervlakte ligt verhoogt dit de opwarmsnelheid van de vloer.

Betuwe Sanitair is de expert in de Betuwe als het gaat om design radiatoren. Wij werken uitsluitend met Vasco designradiatoren.

Designradiatoren, badkamerradiatoren, decorradiatoren,  handdoekradiatoren, klimrekjes....u mag het noemen zoals u wilt. Betuwe Sanitair kan het allemaal leveren maar kiest hiervoor wel voor kwaliteits radiatoren. Vandaar Vasco radiatoren!

In de badkamer staat comfort voorop. Niemand wast zich graag in een koude badkamer. Onze badkamerradiatoren garanderen een optimale warmteafgifte, waardoor u altijd geniet van een behaaglijke warmte. Zo betaalt u geen cent teveel aan energie en geniet u het jaar rond van een aangename temperatuur in de badkamer.

Vasco badkamerradiator

Vasco ontwerpt badkamerradiatoren, zowel verticale als horizontale radiatoren, die in elke badkamer passen. Afhankelijk van uw smaak en interieurstijl, kiest u voor een strakke lijnvoering of een speelse afwerking. Kies voor een designradiator met laddervorm of een handdoekradiator met beugels, zodat u ook uw handdoeken netjes kan ophangen. Maar ook stalen radiatoren of radiatoren in licht aluminium behoren tot de keuzemogelijkheden. Bovendien kunt u uw Vasco-radiatoren qua tint perfect afstemmen op uw interieur!

Voor het complete assortiment van Vasco klik hier

Een belangrijk deel van de verwarming binnen uw huis zijn de radiatoren. De warmte die zich in uw huis gaat verspreiden komt binnen in de radiatoren. Nu zijn veel mensen ontevreden over hun radiatoren. Betuwe Sanitair helpt u als verwarmingsspecialist van Gelderland graag bij de vragen en informeert u over de mogelijkheden.

Laat uw radiatoren opnieuw inregelen

Heeft u problemen met uw radiatoren? Worden ze maar gedeeltelijk of nauwelijks warm? Of lijkt het een eeuwigheid te duren voor ze warm zijn? Of worden ze misschien wel te warm? Dit is een greep uit de veel voorkomende problemen bij radiatoren. Wist u bijvoorbeeld dat bij 75% van de huishoudens de radiatoren niet goed zijn ingeregeld? Wij van Betuwe Sanitair vinden dat 100% te veel en helpen u graag uw radiatoren waterzijdig in te regelen zodat ze weer op de juiste manier voorzien worden van warm water. Na het verhelpen van dit probleem zult u thuis weer met volle teugen kunnen genieten van een aangenaam binnenklimaat in uw huis. Maar dit is niet het enige profijt van het goed laten inregelen van uw radiatoren, het levert namelijk ook een leuke energiebesparing op!

Radiatoren die u wél graag wilt laten zien!

U heeft ‘m waarschijnlijk ook thuis staan, de conventionele radiatoren, geplaatst onder een venster of in de hoek van de kamer. Wij van Betuwe Sanitair zien vaak dat mensen deze radiatoren proberen te verbergen door langere gordijnen op te hangen. Het probleem hierbij is dat de warmteverspreiding hierdoor wordt verstoort, waardoor uw CV-ketel langer en harder moet stoken om de gewenste temperatuur in uw (woon)kamer te krijgen. Gelukkig hebben wij bij Betuwe Sanitair geweldige alternatieven! Wij hebben een groot assortiment aan designradiatoren voor u verkrijgbaar in alle denkbare kleuren. Zodat, ongeacht uw interieur, een mooie designradiator in uw huis geplaatst kan worden naar uw gewenste beeld.

Men ziet, en voelt, het tegenwoordig steeds vaker. Vloerverwarming. Steeds meer mensen kiezen er voor om dit in hun woonomgeving te plaatsen. Heel raar is het niet. Vloerverwarming biedt u veel voordelen tegenover uw conventionele CV-ketel met bijbehorende radiatoren. Wij van Betuwe Sanitair geven u graag meer informatie over vloerverwarming.

Hoe vloerverwarming te werk gaat

Als u uw huis grotendeels verwarmt wilt laten worden door vloerverwarming worden er kunststof leidingen onder de vloer gemonteerd. Deze leidingen zijn allemaal gekoppeld aan een verdeelunit die aangesloten is op het waternetwerk. Deze verdeelunit  is het brein van het systeem. De unit is voorzien van een pomp en een thermostaatkraan. De pompt zorgt er voor dat het water door de leidingen stroomt en de thermostaatkraan dient voor de verwarming van uw vloer. Hij houdt zelf bij of het water onder uw vloer niet te warm wordt, indien dit het geval is wordt het warme water gemengd met het koudere, afgekoelde, retourwater.

Vloerverwarming en zijn voordelen

De verwarming van uw vloer gaat doormiddel van stralingswarmte.  Hierdoor wordt de vloer en dus de ruimte waarin deze zich bevindt op een heel gelijkmatige manier verwarmd. Vloerverwarming heeft ook het gemak om een constante temperatuur in uw huis te houden, waardoor comfort en aangenaamheid merkbaar aanwezig zijn! Maar naast al deze voordelen voor uw binnenklimaat is er ook nog een ander heel aantrekkelijke reden om over te gaan naar vloerverwarming: Het levert namelijk een heel hoog rendement op! U verbruikt minder energie om dezelfde warmte te krijgen als bij een gewone CV-ketel – radiatoren installatie. En met de stijgende prijzen voor energie zien we allemaal de voordelen van een lagere energierekening zeker wel inzien!

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
10:00 - 17:30 uur
Zaterdag
10:00 - 17:00 uur
Showroom uitsluitend op afspraak geopend.
© Betuwe Sanitair 2022 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl