Verwarmingssystemen

Verwarmingssystemen

Heeft u al nagedacht over hoe u uw nieuwe badkamer (en wellicht andere ruimtes van uw huis) wilt gaan verwarmen? Er is tegenwoordig veel mogelijk op het gebied van verwarming en het juiste verwarmingssysteem kan uw wooncomfort aanzienlijk vergroten. Betuwe Sanitair te Haaften informeert u graag over de mogelijkheden en voordelen van de verschillende verwarmingssystemen.

Vloerverwarming

Steeds meer mensen kiezen ervoor om vloerverwarming te laten plaatsen. Dat is niet zo verwonderlijk. Vloerverwarming biedt namelijk veel voordelen ten opzichte van een conventionele CV-ketel met bijbehorende radiatoren. 

Wanneer vloerverwarming als hoofdverwarming wordt toegepast, dan wordt er een leidingsysteem onder de vloer aangelegd. Deze leidingen worden op het waternetwerk aangesloten via een verdeelunit, dat als de controlekamer van het systeem fungeert. De verdeelunit is uitgerust met een pomp (die het water door de leidingen heen pompt) en een thermostaatkraan (die de temperatuur van het water regelt).  

De voordelen van vloerverwarming als hoofdverwarming

Met vloerverwarming profiteert u van:

  • Een zeer gelijkmatige en constante verwarming;
  • Een aangenaam binnenklimaat en een verhoogd comfort;
  • Geen radiatoren meer nodig, dus meer ruimte;
  • Een onderhoudsarme verwarmingsinstallatie;
  • Een aantrekkelijk rendement – er is minder energie nodig om uw woning op de gewenste temperatuur te krijgen.

 

Elektrische vloerverwarming

Het is ook mogelijk plaatselijk vloerverwarming te laten installeren. In dat geval wordt er gebruik gemaakt van elektrische vloerverwarming. Elektrische vloerverwarming is een uitstekende manier om uw badkamer te verwarmen, maar kan ook prima als bijverwarming in andere ruimtes worden toegepast. Bij Betuwe Sanitair werken we met de elektrische vloerverwarmingssystemen van MAGNUM Heating.

Lees meer over Magnum Heating

Design radiatoren

De standaard radiatoren die in veel woningen worden geplaatst bieden vaak niet de gewenste uitstraling. Maar er zijn tegenwoordig hele stijlvolle design radiatoren verkrijgbaar. Bij Betuwe Sanitair werken we met de design radiatoren van Vasco. Dit gerenommeerde merk specialiseert zich in het ontwerpen van zowel verticale als horizontale design radiatoren, in vele materialen, afmetingen, vormen en kleuren. Afhankelijk van de stijl van uw badkamer en uw persoonlijke smaak kunt u kiezen uit verschillende uitvoeringen, van strak en minimalistisch tot speels en kleurrijk. Betuwe Sanitair kan uw radiatoren ook meteen waterzijdig inregelen, waardoor deze weer van de juiste toevoer van warm water voorzien worden. Dit levert u een mooie energiebesparing op!

De voordelen van design radiatoren

Met een design radiator profiteert u van een:

  • Radiator die perfect aansluit op de stijl van uw badkamer;
  • Handige plek om uw handdoeken op te hangen en te verwarmen;
  • Optimale warmteafgifte;
  • Comfortabele en behaaglijke badkamer.

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
10:00 - 17:30 uur
Zaterdag
10:00 - 17:00 uur
Showroom uitsluitend op afspraak geopend.
© Betuwe Sanitair 2023 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl