Neem contact met ons op
0418 - 74 51 20

Wand- & Vloertegels

Als u op zoek bent naar nieuwe wandtegels en/of vloertegels, dan zoekt u natuurlijk een zo ruim mogelijk aanbod om uit te kunnen kiezen. De tegels die u kiest bepalen immers een belangrijk deel van de uitstraling van de ruimte die u betegeld wilt hebben! Bij Betuwe Sanitair snappen wij dat als geen ander en daarom bieden wij u een uitgebreid en divers assortiment aan mooie vloer- en wandtegels.

Grootste aanbod aan wandtegels en vloertegels

Wij van Betuwe Sanitair zijn trots op ons zeer gevarieerde en uitgebreide assortiment aan wandtegels en vloertegels voor voordelige prijzen. Zo vindt u bij ons, naast bekende Nederlandse merken zoals Mosa en Sphinx, ook diverse Spaanse en Portugese merken! Wij hebben daarnaast niet alleen wand- en vloertegels voor badkamer en/of toilet, maar voor het hele huis! Zoals wand- en vloertegels voor uw woonkamer, keuken of hal.

Plaatsing van uw nieuwe tegels

Naast dat wij tegels leveren kunnen wij deze natuurlijk ook voor u plaatsen. Of u nu uw toilet wil betegelen of een compleet pand, onze ervaren vakmannen zijn van alle markten thuis. Betuwe Sanitair draagt er zorg voor dat de werkzaamheden altijd met de allergrootste expertise, zorg en precisie worden uitgevoerd. Zodat u straks onbezorgd kunt genieten van het schitterende resultaat!

Betuwe Sanitair is werkzaam in de gehele Betuwe zoals in Zaltbommel, Tiel, Gorinchem en Geldermalsen! Maar ook in Utrecht!

Interesse?

Als u meer informatie wilt over onze wand- en vloertegels of als u direct een offerte wil aanvragen voor het plaatsen van tegels nodigen wij u van harte uit contact op te nemen met Betuwe Sanitair in Haaften. Onze klantenservice staat klaar voor u!

Copyright Betuwe Sanitair - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl