Neem contact met ons op
0418 - 74 51 20

Waterdicht stucwerk

Betuwe Sanitair is ook gespecialiseerd in waterdicht stucwerk. Zoekt u een ervaren specialist? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bij Betuwe Sanitair bent u verzekerd van het grootste aanbod en de beste service van Gelderland!

Waterdicht stucwerk

Wij werken met diverse materialen die erg geschikt zijn om de badkamer mee af te werken. Met de producten geschikt voor badkamers kan van een badkamer een mooi geheel worden gemaakt door vloeren en muren te voorzien van dezelfde coating. Het kan nagenoeg op iedere ondergrond worden aangebracht, waardoor het niet noodzakelijk is oude materialen te verwijderen. 

Beal materialen in de badkamer

De meeste toepassingen binnen DesignCemento hebben de bijzondere eigenschap dat ze waterdicht zijn. Of eenvoudig waterdicht te maken zijn. Daardoor zijn ze zeer geschikt als stijlvolle en hygiënische wand- en plafondafwerking in (gedeeltelijk) natte ruimtes zoals badkamers, wc's en keukens. DesignCemento is ook zeer decoratief en functioneel toepasbaar op wastafels en in doucheruimten. Het worden ware eyecatchers.

Interesse?

Als u graag meer wilt weten over het aanbod van waterdicht stucwerkvan Betuwe Sanitair, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Ook bent u natuurlijk van harte welkom in de showroom te Haaften om ons assortiment te komen bekijken!

Copyright Betuwe Sanitair - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl