Neem contact met ons op
0418 - 74 51 20

Diensten

Sanitair

Badkamer renoveren? Misschien is nu het moment aangebroken om uw toilet of badkamer eens grondig op te knappen. Maar waar begint u met deze uitdaging? Bij Betuwe Sanitair natuurlijk! Onze showroom is perfect geschikt om inspiratie op te doen en informatie in te winnen over alle... Lees verder.

Verwarming

Verwarming Betuwe Sanitair zorgt er natuurlijk ook voor dat uw nieuwe badkamer en /of toilet voorzien wordt van de juiste verwarming. Badkamerradiatoren Betuwe heeft een uitgebreid assortiment badkamer radiatoren. Kom eens kijken in onze showroom aan de Rijthoek 15 te Haaften. Betuwe... Lees verder.

Wand- & Vloertegels

Als u op zoek bent naar nieuwe wandtegels en/of vloertegels, dan zoekt u natuurlijk een zo ruim mogelijk aanbod om uit te kunnen kiezen. De tegels die u kiest bepalen immers een belangrijk deel van de uitstraling van de ruimte die u betegeld wilt hebben! Bij Betuwe Sanitair snappen wij dat als... Lees verder.

Loodgieterswerk

Loodgieterswerk Om een nieuwe badkamer te realiseren moet er natuurlijk eerst het nodige leidingwerk worden verricht om tot een mooi en goed werkend eindproduct te komen. Zo moeten  alle waterelementen in de badkamer worden voorzien van aanvoer van warm en/ of koud water en... Lees verder.

Dak- en zinkwerk

Dak- en zinkwerk Betuwe Sanitair kan ook uw dak- en zinkwerk verzorgen. Onze eigen vakmensen zijn bekwaam in het aanleggen van een nieuw dak of het repareren van uw dak. Want niets is zo vervelender als lekkage waarvan u niet weet waardoor het veroorzaakt wordt.     Lees verder.

Service & onderhoud

Service en Onderhoud Betuwe Sanitair verzorgt uiteraard na opdracht van bv een nieuwe badkamer of toilet ook de nazorg hiervan. Onderhoudsproducten Zo hebben we een compleet programma voor het onderhoud en schoonmaak van uw badkamer. Maar ook kunt u bij ons terecht voor zakken zout voor... Lees verder.

Installatiewinkel

Voor de echte doe-het-zelver hebben wij van Betuwe Sanitair tegenwoordig de beschikking over een uitgebreide installatiewinkel. Hier kunt u terecht voor al uw installatiematerialen! Ruim assortiment in installatiematerialen In onze installatiewinkel vindt u een ruim aanbod aan alle... Lees verder.

Overige diensten

Naast het realiseren van uw badkamer en of toilet verzorgen wij ook nog andere diensten zoals: Ventileren Verwarmen Elektra Duurzame producten Lees verder.

Kasten

Veel mensen hebben te maken met een chronisch gebrek aan (opberg)ruimte. Dit is echter vrij eenvoudig te verhelpen door een efficiënt schuifwandsysteem te laten plaatsen, dat precies is afgestemd op de betreffende ruimte en de toepassing. Betuwe Sanitair is officieel dealer van Garobe... Lees verder.

Copyright Betuwe Sanitair - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl