Installatiewinkel

Installatiewinkel

Als u van plan bent om zelf uw toilet of badkamer op te gaan knappen, dan wilt u uiteraard graag goed voorbereid te werk gaan. Hierbij helpt Betuwe Sanitair u graag!

Onze specialisten staan voor u klaar als u behoefte heeft aan een vakkundig advies of graag informatie wilt hebben over alle wettelijke eisen waar uw installatie aan moet voldoen. Ook kunnen wij alle benodigde materialen leveren, vanzelfsprekend met garantie. Zo voorkomt u verrassingen en bent u op alles voorbereid!

Inspiratie in onze showroom

Elke klus start met een goede ingeving of een goed idee. Hiervoor bent u van harte welkom in de showroom van Betuwe Sanitair. Bij ons kunt u eindeloze inspiratie opdoen wat betreft sanitaire voorzieningen, badkamers en badkamermeubilair. Onze showroom is perfect om uw project te starten. Dus kom gerust langs om inspiratie op te doen en een beeld te krijgen van alle mogelijkheden op het gebied van interieurstijlen en sanitaire voorzieningen. Een bezoek aan onze showroom zal u ongetwijfeld inspireren voor het ontwerp en het realiseren van uw toekomstige badkamer en/of toilet!

Installatiewinkel

Naast onze showroom bieden wij in onze installatiewinkel een ruim aanbod aan doe-het-zelf benodigdheden, materialen en onderdelen. Dit is een waar paradijs voor elke doe-het-zelver! 

 

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
10:00 - 17:30 uur
Zaterdag
10:00 - 17:00 uur
Showroom uitsluitend op afspraak geopend.

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
10:00 - 17:30 uur
Zaterdag
10:00 - 17:00 uur
Showroom uitsluitend op afspraak geopend.
© Betuwe Sanitair 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl