Comfort sanitair

Comfort sanitair

Betuwe Sanitair te Haaften is specialist op het gebied van comfort sanitair. Met uiteenlopende oplossingen kunnen wij uw wooncomfort vergroten en ervoor zorgen dat u langer zelfstandig thuis kunt blijven wonen.

 

Bad & douche in één dag

Is uw badkamer uitgerust met een bad? Maar is dit voor u niet praktisch omdat u bijvoorbeeld slecht ter been bent? Betuwe Sanitair biedt u de mogelijkheid om uw bad te vervangen door een doucheruimte. Dit kan in de meeste situaties zonder al te ingrijpende werkzaamheden. Afhankelijk van hoeveel er gesloopt moet worden en in hoeverre er leidingen moeten worden verlegd, kan de klus mogelijk zelfs al in één dag gerealiseerd worden.

Overige aanpassingen

Naast het vervangen van uw bad door een doucheruimte kunnen wij ook andere (laagdrempelige) aanpassingen in uw badkamer en/of toiletruimte aanbrengen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een douchezitting plaatsen zodat u veilig en comfortabel zittend kunt douchen. De douchezittingen die wij leveren worden aan de muur gemonteerd en bieden een goede steun in de rug terwijl ze ook een actieve zithouding stimuleren. Het stroeve oppervlak voorkomt dat u weg kunt glijden. Doordat de zitting na gebruik kan worden opgeklapt, kunnen anderen die staand willen douchen ook gewoon van de doucheruimte gebruik blijven maken. Ook voor de installatie van wandbeugels en toiletbeugels kunt u bij ons terecht. 

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
10:00 - 17:30 uur
Zaterdag
10:00 - 17:00 uur
Showroom uitsluitend op afspraak geopend.
© Betuwe Sanitair 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl