Toiletruimtes

Toiletruimtes

Bent u van plan om de kleinste ruimte van het huis aan te pakken? Dan bent u bij Betuwe Sanitair in Haaften aan het juiste adres. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in het realiseren van de mooiste toiletruimtes en staan garant voor een schitterend eindresultaat dat in alle opzichten aan uw wensen voldoet. 

 

Toiletrenovatie

Voor een toiletrenovatie draaien onze vakmensen hun hand niet om. Wij kunnen alles voor u verzorgen, van het eerste ontwerp tot aan het aanbrengen van de finishing touches. Een complete toiletrenovatie is echter niet in alle situaties noodzakelijk; soms kunt u door een aantal zaken te laten vervangen uw toiletruimte een frisse uitstraling geven. Andere wand- en vloertegels, een nieuwe toiletpot (uiteraard met softclose toiletzitting!), een fonteintje of eventueel een nieuw plafond met ingebouwde verlichting, we kunnen het allemaal voor u realiseren. Ook het plaatsen van comfort sanitair behoort tot de mogelijkheden. In onze showroom te Haaften kunt u naar hartenlust inspiratie opdoen voor een nieuwe toiletruimte en u door onze sanitair specialisten van een deskundig advies op maat laten voorzien. Wel verzoeken we u vriendelijk om voorafgaand aan uw bezoek even contact met ons op te nemen – onze showroom is namelijk uitsluitend op afspraak geopend. Mocht u liever zelf de handen uit de mouwen steken, dan kunt u bij onze installatiewinkel terecht voor alles dat u nodig heeft om aan de slag te gaan.

Navigatie


Toiletrenovatie

Betuwe Sanitair is dé sanitair specialist van Haaften en omstreken. Op deze pagina willen we u graag kennis laten maken met Geberit AquaClean, een innovatieve douche WC waarmee u...

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
10:00 - 17:30 uur
Zaterdag
10:00 - 17:00 uur
Showroom uitsluitend op afspraak geopend.
© Betuwe Sanitair 2023 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl