Samen doen

Samen doen

Eindelijk uw badkamer of toilet laten opknappen? Wij van Betuwe Sanitair helpen u hier graag bij. Onze specialisten zijn u graag van dienst bij uw renovatie of nieuwbouwproject.

Voordelen van samen doen

Als u Betuwe Sanitair inschakelt voor het door u gewenste werk kunt u alles uitbesteden en overlaten aan professionele vakmannen. Natuurlijk maken wij hiervoor eerst samen een optimaal ontwerp, waarin al uw wensen worden meegenomen. Pas als u volkomen tevreden bent met het ontwerp zullen wij beginnen met het omtoveren van uw lege ruimte in de badkamer van uw dromen.

Vakkundig advies

Alles op het gebied van tegels, badkamers, plafonds en ook verwarmingen kunt u vinden bij Betuwe Sanitair. Doe in onze showroom naar hartenlust inspiratie op over de mogelijkheden die u heeft voor uw badkamer. Als u een idee heeft voor uw badkamer, maar niet weet of de uitvoering hiervan mogelijk is, vraag dan gerust een van onze medewerkers om advies. Onze specialisten maken graag voor u inzichtelijk wat uw mogelijkheden zijn.

Meer informatie?

Als u meer wilt weten over uw mogelijkheden en onze diensten, neem dan gerust contact op met Betuwe Sanitair. Als sanitair specialist van Utrecht en omstreken helpen wij u graag verder, zodat straks ook u zorgeloos kan genieten van een schitterende nieuwe badkamer.

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
10:00 - 17:30 uur
Zaterdag
10:00 - 17:00 uur
Showroom uitsluitend op afspraak geopend.
© Betuwe Sanitair 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl