Onderhoud badkamers

Onderhoud badkamers

Zelfs de meest luxe badkamer vereist het juiste onderhoud om ervoor te zorgen dat u er zo lang en aangenaam mogelijk plezier van heeft. U kunt bij Betuwe Sanitair terecht voor advies en producten voor het reinigen van uw badkamer, alsmede voor diverse onderhoudswerkzaamheden.

 

Onderhoudswerkzaamheden

Als ervaren badkamerspecialist geven we natuurlijk niet alleen maar advies. U kunt tevens bij ons terecht voor diverse onderhoudswerkzaamheden in de badkamer. Zo kunt u ons inschakelen voor het controleren en eventueel het vervangen van het kit- en voegwerk. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Advies over het onderhoud van uw badkamer

Hieronder een aantal algemene richtlijnen met betrekking tot badkamer onderhoud:

  • Zorg voor een adequate ventilatie. Een mechanisch ventilatiesysteem is zeker geen overbodige luxe om schimmelvorming en andere vocht gerelateerde problemen te voorkomen.
  • Droog natte oppervlakken na gebruik.
  • Gebruik nooit schurende, agressieve en chemische schoonmaakproducten.
  • Maak voor het verwijderen van kalkaanslag gebruik van een mild reinigingsmiddel op citroenbasis. Altijd grondig naspoelen!
  • Gebruik nooit een anti-kalk middel bij het schoonmaken van wand- en vloertegels! Dergelijke producten lossen namelijk ook de kalk in de voegen op, waardoor ze na verloop van tijd dunner zullen worden.
  • Douchewanden en douchecabines zijn vrijwel altijd voorzien van een speciale coating die ervoor zorgt dat het water er makkelijker afrolt. Agressieve schoonmaakmiddelen lossen die coating op en zijn dus zeker niet aan te raden. U kunt deze oppervlakken na het douchen het beste droogmaken met een trekker en ze vervolgens even oppoetsen met een zachte doek. Indien nodig kunt u wel groene zeep gebruiken.
  • Uw kraan en douche kunt u weer laten glanzen door wat glas- en spiegelreiniger op een doek aan te brengen en ze daarmee op te poetsen.


Kijk bij service & onderhoud voor onze lijn met Sanitiem schoonmaakproducten voor de badkamer.

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
10:00 - 17:30 uur
Zaterdag
10:00 - 17:00 uur
Showroom uitsluitend op afspraak geopend.
© Betuwe Sanitair 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl