Kraan en douche

Kraan en douche

Als sanitair specialist van Haaften en omstreken levert Betuwe Sanitair een bijzonder uitgebreid kraan en douche assortiment. Hieronder lichten we kort de mogelijkheden toe. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een persoonlijk advies!

 

Inbouwkranen

Betuwe Sanitair werkt met inbouwkranen van de merken Hotbath, GROHE en Hansgrohe. Deze kranen, die speciaal zijn ontworpen om in de wand te verwerken, worden vooral toegepast in combinatie met een (regen)doucheset. Maar ze kunnen ook boven uw wastafel geplaatst worden. 

 

Keukenkranen

Uw keukenkraan is zonder twijfel een van de meest gebruikte elementen in uw keuken, dus een deskundig advies over welke uitvoering het beste bij u past is zeker aan te raden. Bij Betuwe Sanitair hebben we keukenkranen in alle denkbare uitvoeringen en voor elk budget. 

 

Fonteinkranen

Onze fonteinkranen zijn in combinatie met een bijpassend fonteintje een schitterende aanvulling op uw toiletruimte. Deze koudwaterkranen zijn in diverse uitvoeringen, stijlen en prijsklassen verkrijgbaar, zowel met een vaste als met een (hogere) draaibare uitloop. 

Wastafelkranen

Bij het uitzoeken van een nieuwe wastafelkraan raden we aan om eerst de diameter van de wasbak op te meten. Wanneer u zorgt dat de uitloop van de kraan niet meer dan één centimeter ten opzichte van de afvoer verwijderd is, voorkomt u dat het water te veel spettert. Bij een waskom kan spetteren voorkomen worden door te zorgen dat de waterstroom loodrecht naar beneden valt.

 

Douchesets

Als het op douchesets aankomt werken we bij Betuwe Sanitair voornamelijk met de producten van GROHE. Het maakt niet uit of u nu op zoek bent naar een complete doucheset inclusief douchekraan, een losse douchekop of een regendouche met een extra brede straal, we kunnen het allemaal leveren.

 

Thermostaatkranen

Met een thermostaatkraan zorgt u ervoor dat het water precies op de door u ingestelde temperatuur blijft, ook als iemand anders elders in huis water tapt. U zult dus nooit meer verrast worden door een plotseling ijskoude of juist veel te hete douchestraal!

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
10:00 - 17:30 uur
Zaterdag
10:00 - 17:00 uur
Showroom uitsluitend op afspraak geopend.
© Betuwe Sanitair 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl