Wellness

Wellness

Er zijn tegenwoordig steeds meer mogelijkheden om uw badkamer te transformeren in een oase van wellness. Ook hierbij is Betuwe Sanitair te Haaften u graag van dienst!

 

Sunshower

Betuwe Sanitair is dealer van Sunshower, een merk dat zich specialiseert in het ontwikkelen van speciale lampen die in uw doucheruimte gemonteerd worden. Met een Sunshower kunt u tijdens het douchen genieten van de weldadige warmte van infrarood licht en/of laag gedoseerd UV-licht. 

 

Sunshower uitvoeringen

De Sunshower kan als opbouw model geplaatst worden of in de wand van uw doucheruimte verwerkt worden. Er zijn verschillende Sunshower modellen verkrijgbaar:

 

Square collectie

De originele Sunshower Square collectie biedt keuze uit zowel half body uitvoeringen (Pure, Solo, PureXL en Combi) als full body uitvoeringen (Deluxe), met alleen warm infrarood of met warm infrarood en laag gedoseerd UV-licht. 

 

Round collectie 

Het nieuwste Sunshower Round collectie biedt keuze uit de One variant (alleen infrarood) en de Plus variant (infrarood en UV-licht). Beide varianten zijn in drie verschillende afmetingen leverbaar.

 

De voordelen van Sunshower

Met Sunshower in uw doucheruimte profiteert u van veel voordelen, waaronder:

  • De ontspannende en pijnverlichtende werking van infrarood licht;
  • Een veilige en gezonde dosis UV-licht, dat de aanmaak van vitamine D stimuleert;
  • Meer energie en een gezond kleurtje;
  • De ultieme wellness beleving in uw eigen badkamer.

Sunshower

Betuwe Sanitair is dealer van Sunshower, een merk dat zich specialiseert in het ontwikkelen van speciale lampen die in uw doucheruimte gemonteerd worden. Met een Sunshower kunt u tijdens het douchen genieten van de weldadige warmte van infrarood licht en/of laag gedoseerd UV-licht. 

Voor meer informatie, ga naar onze speciale fabrikanten pagina:

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
10:00 - 17:30 uur
Zaterdag
10:00 - 17:00 uur
Showroom uitsluitend op afspraak geopend.
© Betuwe Sanitair 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl