Accessoires

Accessoires

Als sanitair specialist van Gelderland weten we bij Betuwe Sanitair hoe belangrijk het is om oog voor detail te hebben. Het zijn immers de kleine dingen die het verschil maken! Daarom leveren wij ook een ruim assortiment met badkamer accessoires van Geesa en LoooX. Met de schitterende collecties van deze Nederlandse topmerken maakt u uw badkamer helemaal af!

Geesa accessoires

Bekijk hier de Geesa accessoires

LoooX accessoires

Bekijk hier de LoooX accessoires

Geesa accessoires

De badkamer is misschien wel de meest functionele ruimte in huis. En toch is het – samen met de slaapkamer – de ruimte waar u het meest wilt kunnen ontspannen. Het kan soms best een uitdaging zijn om die perfecte balans tussen vorm en functionaliteit te vinden. Maar dankzij de badkameraccessoires van Geesa wordt dit een stuk eenvoudiger!

Voor meer informatie, ga naar onze speciale fabrikanten pagina:

LoooX accessoires

LoooX is een fabrikant in Deventer die zich specialiseert in mooie en functionele badkamer accessoires, welke inmiddels in de hele Benelux verkrijgbaar zijn. LoooX heeft het volledige proces in eigen beheer; van de allereerste schetsen tot aan de afwerking van het eindproduct. Naast badmeubels, spiegels, verlichting en toiletaccessoires biedt het Nederlandse merk een indrukwekkende collectie met opbergsystemen die ongetwijfeld in de smaak zullen vallen. Betuwe Sanitair laat u graag kennismaken met deze spraakmakende collecties!

Voor meer informatie, ga naar onze speciale fabrikanten pagina:

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
10:00 - 17:30 uur
Zaterdag
10:00 - 17:00 uur
Showroom uitsluitend op afspraak geopend.
© Betuwe Sanitair 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl