Accessoires

Accessoires

Als sanitair specialist van Gelderland weten we bij Betuwe Sanitair hoe belangrijk het is om oog voor detail te hebben. Het zijn immers de kleine dingen die het verschil maken! Daarom leveren wij ook een ruim assortiment met badkamer accessoires van Geesa en LoooX. Met de schitterende collecties van deze Nederlandse topmerken maakt u uw badkamer helemaal af!

Geesa accessoires

Het in 1885 opgerichte Geesa behoort tot de meest toonaangevende Nederlandse fabrikanten van badkamer accessoires. Het merk heeft momenteel meer dan 20 verschillende series, welke elk gekenmerkt worden door een heel eigen stijl en uitstraling. Elke serie bestaat uit bijzonder stijlvolle opbergsystemen, met onder andere wandplanken, douchemandjes, handdoekhouders en haken. Voor extra veiligheid en comfort in de badkamer heeft u de keuze uit mooi vormgegeven badgrepen, (opklapbare) wandbeugels en douchezitjes. Daarnaast levert Geesa bekers, zeepdispensers, tissue boxen en toiletrolhouders, allemaal perfect passend bij de andere items uit de betreffende serie.

 

LoooX accessoires

LoooX specialiseert zich in het ontwerpen en vervaardigen van kwalitatief hoogwaardige accessoires voor badkamers en toiletruimtes, geïnspireerd door de natuur. Het in Deventer gevestigde bedrijf levert de meest oogstrelende collecties, welke stuk voor stuk zijn vervaardigd uit de beste materialen. Zo maakt LoooX gebruik van onder andere massief eikenhout en RVS. Badmeubels, keramische waskommen, spiegels en verlichting zijn aangevuld met luxe opbergoplossingen zoals planchetten en inbouwnissen. Daarnaast is er volop keuze uit stijlvolle accessoires zoals toiletrolhouders, badkamerkrukjes en prullenbakjes. Kortom, LoooX heeft alles dat u maar nodig kunt hebben in de badkamer.

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
10:00 - 17:30 uur
Zaterdag
10:00 - 17:00 uur
Showroom uitsluitend op afspraak geopend.
© Betuwe Sanitair 2023 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl