Verwarming

Verwarming

Betuwe Sanitair zorgt er natuurlijk ook voor dat uw nieuwe badkamer en /of toilet voorzien wordt van de juiste verwarming.

Vloerverwarming

Steeds meer mensen kiezen ervoor om vloerverwarming te laten plaatsen. Dat is niet zo verwonderlijk. Vloerverwarming biedt namelijk veel voordelen ten opzichte van een conventionele CV-ketel met bijbehorende radiatoren. 

Wanneer vloerverwarming als hoofdverwarming wordt toegepast, dan wordt er een leidingsysteem onder de vloer aangelegd. Deze leidingen worden op het waternetwerk aangesloten via een verdeelunit, dat als de controlekamer van het systeem fungeert. De verdeelunit is uitgerust met een pomp (die het water door de leidingen heen pompt) en een thermostaatkraan (die de temperatuur van het water regelt).  

Elektrische vloerverwarming

Het is ook mogelijk plaatselijk vloerverwarming te laten installeren. In dat geval wordt er gebruik gemaakt van elektrische vloerverwarming. Elektrische vloerverwarming is een uitstekende manier om uw badkamer te verwarmen, maar kan ook prima als bijverwarming in andere ruimtes worden toegepast. Bij Betuwe Sanitair werken we met de elektrische vloerverwarmingssystemen van MAGNUM Heating.

Lees meer over Magnum Heating

Voor meer informatie, ga naar onze speciale fabrikanten pagina:

Design radiatoren

De standaard radiatoren die in veel woningen worden geplaatst bieden vaak niet de gewenste uitstraling. Maar er zijn tegenwoordig hele stijlvolle design radiatoren verkrijgbaar. Bij Betuwe Sanitair werken we met de design radiatoren van Vasco. Dit gerenommeerde merk specialiseert zich in het ontwerpen van zowel verticale als horizontale design radiatoren, in vele materialen, afmetingen, vormen en kleuren.

Voor meer informatie, ga naar onze speciale fabrikanten pagina:

Navigatie


Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
10:00 - 17:30 uur
Zaterdag
10:00 - 17:00 uur
Showroom uitsluitend op afspraak geopend.
© Betuwe Sanitair 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl