Geberit AquaClean

Geberit AquaClean

Douchewc’s behoren tot de snelst groeiende trends op sanitair gebied. Bent u benieuwd of een douchewc iets voor u is? Betuwe Sanitair laat u graag kennismaken met de voordelen en mogelijkheden van Geberit AquaClean douchewc’s. 

Waarom Geberit AquaClean?

Een eerste blik op de Geberit AquaClean douchewc doet wellicht denken dat het een gewoon toilet is, maar niets is minder waar. Een druk op de startknop brengt de verborgen douchearm tevoorschijn, die uw onderlichaam reinigt met een warme douchestraal. Met een AquaClean douchewc profiteert u van tal van voordelen:

  • Een optimale persoonlijke hygiëne;
  • Een geweldig gevoel van frisheid, dus meer zelfvertrouwen;
  • Geen toiletpapier meer nodig, dus ook geen huidirritaties;
  • Een ultiem gevoel van welzijn;
  • Een stijlvol vormgegeven en kwalitatief hoogwaardig toilet.

Als u eenmaal het hygiënische en aangename gevoel van een AquaClean douchewc heeft ervaren, wilt u nooit meer iets anders. 

Welke mogelijkheden zijn er?

Geberit AquaClean douchewc’s zijn uitgerust met diverse comfortfuncties. Uniek voor Geberit AquaClean is de WhirlSpray technologie; een roterende waterstraal waar lucht aan wordt toegevoegd. Deze gepatenteerde functie vindt u uitsluitend in Geberit AquaClean douchewc’s.

U heeft de keuze uit verschillende uitvoeringen:

  • Tuma: Het AquaClean instapmodel van Geberit. Verkrijgbaar als een compleet toiletsysteem, als Rimfree® wandcloset of eventueel als losse toiletzitting. Wanneer u kiest voor de Tuma Comfort uitvoering, dan profiteert u van extra comfortfuncties zoals gebruikersdetectie, een aparte ladydouche en een verwarmde wc-zitting. 
  • Sela: Naast de standaard functies die het Tuma model biedt, is de minimalistisch vormgegeven AquaClean Sela uitgerust met diverse aanvullende comfortfuncties zoals oriëntatielicht voor nachtelijke toiletbezoekjes en TurboFlush spoeltechnologie.
  • Mera: Mera is het meest uitgebreide AquaClean model, eveneens leverbaar in een Classic en Comfort uitvoering. Met de Comfort uitvoering profiteert u van onder andere een verwarmde wc-zitting en automatische bediening van het wc-deksel.

 

Meer weten over Geberit AquaClean?

 

Contact opnemen met Betuwe Sanitair

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
10:00 - 17:30 uur
Zaterdag
10:00 - 17:00 uur
Showroom uitsluitend op afspraak geopend.
© Betuwe Sanitair 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl