GROHE

GROHE

Kranen en douches zijn zaken die u niet elke dag aanschaft. Wanneer u geen compromissen wilt sluiten op het gebied van kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en design, dan kunnen we bij Betuwe Sanitair alleen maar de kranen en douches van GROHE aanbevelen.

Waarom GROHE?

GROHE behoort tot de meest duurzame Duitse fabrikanten en heeft in de afgelopen 10 jaar honderden awards ontvangen voor hun innovatieve oplossingen en designs. Hun producten worden gekenmerkt door een betrouwbare kwaliteit, en dat zeggen we niet zomaar; alle GROHE producten worden aan de zwaarste testen onderworpen en verlaten pas de fabriek wanneer ze deze testen zonder enige problemen doorstaan. Hierdoor hebben GROHE kranen en douches betere prestaties en een langere levensduur dan vergelijkbare oplossingen van andere fabrikanten. Het merk is in maar liefst 130 landen verkrijgbaar en mag zich een van de wereldwijde marktleiders op sanitair gebied noemen.

 

Het aanbod GROHE kranen en douches

Het GROHE assortiment richt zich op alles dat met water te maken heeft en wordt onderverdeeld per ruimte:

  • Voor de badkamer levert GROHE een zeer breed aanbod met kranen, douches, thermostaatkranen, wastafels, baden en badkamer accessoires.
  • Voor het toilet zijn er naast fonteintjes en fonteinkranen ook toiletten, douche WC’s, inbouw reservoirs, bedieningspanelen en toiletaccessoires verkrijgbaar. 
  • Voor de keuken biedt GROHE naast conventionele keukenkranen en spoelbakken diverse unieke oplossingen, zoals een kokend water kraan en een keukenkraan waarmee u van uw kraanwater gekoeld, gefilterd en bruisend water kunt maken.

 

Meer weten over GROHE?

 

Contact opnemen met Betuwe Sanitair

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
10:00 - 17:30 uur
Zaterdag
10:00 - 17:00 uur
Showroom uitsluitend op afspraak geopend.
© Betuwe Sanitair 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl