HSK

HSK

Bent u van plan om binnenkort uw badkamer aan te pakken en zoekt u naar een functionele én stijlvolle oplossing voor de doucheruimte? Betuwe Sanitair laat u graag kennismaken met de mogelijkheden van HSK douchewanden.

Waarom HSK douchewanden?

We weten uit ervaring dat de merken die zich in één ding specialiseren, vaak de beste producten leveren. Dat zien we ook terug bij HSK. Deze Duitse fabrikant levert stijlvolle douchewanden en douchecabines van een hoogwaardige kwaliteit, en daar zijn ze uitzonderlijk goed in. U krijgt niet voor niets 10 jaar kwaliteitsgarantie op uw aankoop! Het familiebedrijf heeft de productie van haar douchewanden en douchecabines bovendien van begin tot eind in eigen beheer; ook het glas verwerken ze zelf. Daardoor heeft u met HSK aanzienlijk meer aanpassingsmogelijkheden dan bij veel andere merken.

Het aanbod HSK douchewanden en douchecabines

HSK heeft haar douchewanden en douchecabines onderverdeeld in verschillende categorieën:

  • Inloopdouches
  • Profielloze douchecabines
  • Profielarme douchecabines
  • Douchecabines met profiel

Elke categorie biedt keuze uit een of meerdere collecties, waarbij verschillende cabinevormen, deurtypes, deurgrepen, scharnieren en afwerkingen mogelijk zijn. Ook op het gebied van glassoorten kunt u alle kanten op. HSK ontwikkelde onder andere hun unieke TwinSeal glas, dat voorzien is van een tweevoudige coating met een maximale bestendigheid tegen corrosie én een hydrofobe nanocoating. Hiermee profiteert u van een ultra-helder zicht én een optimaal gebruiksgemak. Na elke douchebeurt de douchecabine reinigen is niet meer nodig met een douchecabine van TwinSeal glas!

 

Meer weten over HSK?

 

Contact opnemen met Betuwe Sanitair

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
10:00 - 17:30 uur
Zaterdag
10:00 - 17:00 uur
Showroom uitsluitend op afspraak geopend.
© Betuwe Sanitair 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl