KS Plafonds

KS Plafonds

Waarom KS Plafonds?

Het in 2009 opgerichte KS Plafonds, gevestigd in het Gelderse Emst, specialiseert zich in het ontwerpen en produceren van plafonds voor elke ruimte van het huis, waaronder de badkamer. De plafonds worden gekenmerkt door een hoogwaardige kwaliteit en tal van mogelijkheden om de gewenste uitstraling te realiseren.

Het aanbod KS Plafonds 

Het KS Plafonds assortiment is onder te verdelen in 3 verschillende categorieën:

 

  • MDF plafonds
    Deze plafonds worden opgebouwd uit 12 millimeter dikke MDF panelen, welke gemakkelijk onder het bestaande plafond te monteren zijn. Om de panelen vochtbestendig te maken zijn ze voorzien van een speciale Renolit Alkorcell folie. Dit maakt deze plafonds ook prima geschikt voor toepassingen in vochtige ruimtes zoals de badkamer – mits er adequate ventilatie aanwezig is.
  • Span plafonds
    De onderhoudsvriendelijke span plafonds van KS Plafonds zijn volledig naadloos en de ideale oplossing om een mooi, egaal plafond te realiseren. Ze zijn verkrijgbaar in vele verschillende kleuren en kunnen met zowel een matte als hoogglans afwerking geleverd worden.
  • Aluminium plafonds
    De aluminium Luxalon® plafonds behoren tot de meest duurzame plafonds uit het assortiment van KS Plafonds. Ze bestaan voor meer dan 90% uit gerecycled aluminium, hebben de langste levensduur en zijn 100% vochtbestendig.  

KS Plafonds accessoires & toebehoren

Als aanvulling op de plafonds zelf levert KS Plafonds ook verschillende accessoires en toebehoren om uw plafond compleet te maken. Hierbij kunt u denken aan ventilatieroosters, LED inbouwverlichting en inbouwradio’s. 

 

Meer weten over KS Plafonds?

 

Contact opnemen met Betuwe Sanitair

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
10:00 - 17:30 uur
Zaterdag
10:00 - 17:00 uur
Showroom uitsluitend op afspraak geopend.
© Betuwe Sanitair 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl