MAGNUM Heating

MAGNUM Heating

Wilt u graag vloerverwarming in de badkamer laten plaatsen, het liefst zonder dan er ingrijpende werkzaamheden nodig zijn? Betuwe Sanitair vertelt u graag meer over de mogelijkheden van MAGNUM vloerverwarming.

Waarom MAGNUM Heating?

MAGNUM Heating specialiseert zich al ruim 30 jaar in het ontwerpen en ontwikkelen van innovatieve en kwalitatief hoogwaardige vloerverwarmingssystemen. Het merk behoort inmiddels tot de meest toonaangevende Europese vloerverwarming fabrikanten. Met keuze uit zowel elektrische als watergedragen systemen kan MAGNUM voor elke toepassing een geschikte oplossing bieden.

Het aanbod MAGNUM vloerverwarming

MAGNUM Heating heeft haar assortiment onderverdeeld in drie categorieën: Nieuwbouw, Droogbouw en Renovatie. Met name de laatstgenoemde categorie is voor onze klanten erg interessant; het betreffen innovatieve vloerverwarmingssystemen met een minimale installatiehoogte, welke zonder ingrijpende werkzaamheden te plaatsen zijn. U heeft daarbij de keuze uit: 

  • MAGNUM Mat
    De elektrische MAGNUM Mat is ontworpen voor plaatsing over bestaande tegelvloeren en reeds afgewerkte afwerkvloeren. De mat, die een dikte heeft van slechts 4 millimeter, kan eenvoudig in een lijmlaag worden verwerkt. Omdat de mat vlak onder het vloeroppervlak komt te liggen profiteert u van een zeer snelle opwarmtijd. De MAGNUM Mat is verkrijgbaar in afmetingen van 0,75m2 tot en met 25m2 en een aanrader voor onder andere badkamers en andere niet al te grote ruimtes in huis.
  • MAGNUM SlimFit
    Met een opbouwhoogte van 12 millimeter behoort MAGNUM SlimFit tot de dunste elektrische vloerverwarmingssystemen die er momenteel verkrijgbaar zijn. Het systeem bestaat uit kunststof matten die eenvoudig aan elkaar te klikken zijn, waarbij ze van een speciale vloerverwarmingsbuis worden voorzien. MAGNUM SlimFit kan overigens niet alleen in vloeren worden toegepast, maar ook in wanden!

 

Meer weten over MAGNUM Heating?

 

Contact opnemen met Betuwe Sanitair

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
10:00 - 17:30 uur
Zaterdag
10:00 - 17:00 uur
Showroom uitsluitend op afspraak geopend.
© Betuwe Sanitair 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl