Novellini

Novellini

Bent u op zoek naar duurzame, stijlvolle douchewanden die volop aanpassingsmogelijkheden bieden? Betuwe Sanitair laat u graag kennismaken met de oplossingen van het Italiaanse merk Novellini.

Waarom Novellini?

Het in 1966 opgerichte Novellini was van oorsprong een kleinschalige onderneming die zich bezighield met het bewerken van aluminium en smeedijzer voor raam- en deurkozijnen. 

Vanaf de jaren 80 ging het merk zich specialiseren in het ontwikkelen van douchewanden, douchecabines, badwanden, baden en badkamer accessoires, wat hen veel internationale bekendheid opleverde. De innovatieve oplossingen van dit in het Italiaanse Mantova gevestigde merk worden gekenmerkt door kwalitatief hoogwaardige materialen, functionaliteit, duurzaamheid en unieke designs die volledig op uw persoonlijke wensen en behoeften kunnen worden afgestemd. Het veelzijdige assortiment is geschikt voor badkamers van elke grootte en biedt daarnaast veel onderhoudsgemak. Alle producten van Novellini zijn 100% made in Italy!

 

Het aanbod Novellini douchewanden

Novellini douchewanden en douchecabines bieden een breed scala mogelijkheden met betrekking tot afmetingen, profielen, kleuren, stijlen en afwerkingen. Ook op het gebied van glassoorten kunt u werkelijk alle kanten op. Zo heeft u de keuze uit:

  • Transparant glas
  • Structuurglas
  • Gekleurd glas
  • Gedecoreerd glas

 

Alle transparante glassoorten van Novellini krijgen een speciale Crystal Clear behandeling, die druppelvorming op het oppervlak tegengaat. Minder water op de douchewand remt de groei van bacteriën en voorkomt kalkaanslag, waardoor u verzekerd bent van een douchewand of douchecabine met een langdurige glans en een eenvoudig onderhoud. 

 

Meer weten over Novellini douchewanden?

 

Contact opnemen met Betuwe Sanitair

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
10:00 - 17:30 uur
Zaterdag
10:00 - 17:00 uur
Showroom uitsluitend op afspraak geopend.
© Betuwe Sanitair 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl