Primabad

Primabad

Bij Betuwe Sanitair werken we met de meest toonaangevende Nederlandse fabrikanten. Daar hoort Primabad natuurlijk ook bij! Dit Brabantse merk biedt u een zeer uitgebreid assortiment met badmeubelen in eindeloos veel stijlen en afmetingen.

Waarom Primabad?

Wanneer duurzaamheid en kwaliteit voor u van belang zijn, dan zijn de badmeubelen van Primabad echt het bekijken waard. Primabad is al jaren een van de meest geliefde merken op het gebied van badmeubelen en biedt keuze uit verschillende stijlvolle collecties, die elk een geheel eigen uitstraling hebben.

 

Het aanbod Primabad badmeubelen

Primabad heeft zoveel te bieden dat het geen doen is om alles uitgebreid te beschrijven. Om u toch een idee te geven van wat er allemaal mogelijk is, hebben we hieronder een aantal collecties belicht:

 

  • Coast: De Coast serie van Primabad wordt gekenmerkt door hoog keramisch wastafelblad, dat voor een robuuste en stoere uitstraling zorgt. Het staat heel mooi met de wastafelkast in houtstructuur, maar er zijn nog tientallen andere kleuren mogelijk.
  • Dreamz: Met de Dreamz serie kunt u de badkamer van uw dromen realiseren! Deze lijn wordt gekenmerkt door strakke, dunne bladlijnen en een luchtige look en feel. Er is keuze uit drie verschillende greepmogelijkheden en breedtematen van 62 tot en met 120 centimeter.
  • Rise: Met de Rise serie heeft Primabad de contrasten tussen twee tegenpolen perfect weten vast te leggen. De fijne bladlijnen in combinatie met de wastafel van robuust beton vormen een stijlvolle balans. 
  • Blend: Blend is de ideale collectie voor wie behoefte heeft aan kwaliteit met een speels tintje. De serie wordt gekenmerkt door een hoog, strak vormgegeven wastafelblad, dat gecombineerd kan worden met stoere wastafelkasten en bovenkasten.

 

Meer weten over Primabad?

 

Contact opnemen met Betuwe Sanitair

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
10:00 - 17:30 uur
Zaterdag
10:00 - 17:00 uur
Showroom uitsluitend op afspraak geopend.
© Betuwe Sanitair 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl