Sealskin

Sealskin

Bent u op zoek naar kwalitatief hoogwaardige, onderhoudsvrije en perfect afgewerkte douchewanden? Betuwe Sanitair laat u graag kennismaken met Sealskin douchewanden en douchecabines!

Waarom Sealskin?

Het uit Waalwijk afkomstige Sealskin bestaat al sinds 1754 en is een van de meest gerenommeerde merken op het gebied van douchewanden en douchecabines. Sealskin douchewanden worden vervaardigd uit de beste materialen en gekenmerkt door een uitstekende kwaliteit, onderhoudsvriendelijke eigenschappen en niet te vergeten perfect afgewerkte details.

 

Het aanbod Sealskin douchewanden en douchecabines

Sealskin douchewanden en douchecabines bieden voor elke badkamer een functionele en stijlvolle oplossing. Het maakt niet uit of u nu de voorkeur geeft aan een drempelloze inloopdouche, een hoekdouche, een nisdouche of een douchebak, er is van alles mogelijk. 

Zo is er de bijzonder complete Inc. serie, welke gekenmerkt wordt door een minimalistisch en eigentijds design, 8 millimeter dik veiligheidsglas en een autoclose functie. Deze Sealskin doucheruimtes zijn leverbaar in zilver of industrieel mat zwart. Als uw voorkeur uitgaat naar een douchecabine met verhoogde douchebak, dan is de Prima 2000 serie een aanrader.

Deze douchecabines hebben een strak design waarbij de horizontale profielen van alle vouw-, draai- en schuifelementen zijn weggelaten. De verticale profielen kunnen worden uitgevoerd in wit, zilver hoogglans en mat zilver. Wilt u juist een naadloze overgang tussen de doucheruimte en de rest van uw badkamer realiseren, dan is de Optix serie het bekijken waard. Deze douchewanden zijn leverbaar met volledig transparant, grijs of subtiel gesatineerd glas.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden uit het totale assortiment Sealskin douchewanden en douchecabines. Heeft u interesse, neem dan contact op met Betuwe Sanitair. Wij laten u graag zien welke mogelijkheden u heeft om uw Sealskin doucheruimte volledig naar uw persoonlijke wensen en behoeften aan te passen. 

 

Meer weten over Sealskin?

 

Contact opnemen met Betuwe Sanitair

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
10:00 - 17:30 uur
Zaterdag
10:00 - 17:00 uur
Showroom uitsluitend op afspraak geopend.
© Betuwe Sanitair 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl