Thebalux

Thebalux

Bent u op zoek naar fraaie en duurzame badmeubelen waar u jarenlang plezier van heeft? U kunt bij Betuwe Sanitair terecht voor badmeubelen van het Nederlandse merk Thebalux. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden!

Waarom Thebalux?

Thebalux is een Nederlandse fabrikant van badmeubelen in eindeloos veel soorten, maten en stijlen. De producten, die allemaal in Nederland ontworpen en geproduceerd worden, kenmerken zich door design, comfort en het gebruik van duurzame materialen. Alle badkamermeubelen worden vervaardigd uit 1.9 centimeter dik plaatmateriaal van een hoogwaardige kwaliteit en afhankelijk van de gewenste serie en kleur afgewerkt met behulp van de meest moderne technieken.

 

Het aanbod Thebalux badmeubelen

Het zeer uitgebreide assortiment Thebalux badmeubelen biedt keuze uit onder andere:

  • Wastafels, met rechthoekige, ronde of ovalen waskommen, vervaardigd uit keramiek/porselein, mineraalmarmer, glas of beton. Ook Solid Surface wastafels en opbouwkommen behoren tot de mogelijkheden.
  • Onderkasten, verkrijgbaar in eenvoudig mat of hoogglans wit maar ook in een breed scala aan warme kleuren, zoals Nebraska Oak, Walnut, Sherwood en Leem. Afdekbladen kunnen uitgevoerd in hout (HPL) of steen (composiet). Laden en deurtjes zijn standaard voorzien van scharnieren met demping en kunnen worden uitgerust met bijvoorbeeld inbouwgrepen, opbouwgrepen of een greeploos TipMatic systeem.
  • Spiegels en spiegelkasten, in verschillende vormen en afmetingen, voorzien van LED-verlichting, halogeenverlichting of TL-verlichting, eventueel voorzien van spiegelverwarming. Spiegelkasten, verkrijgbaar in alle denkbare dieptes, kunnen zowel enkelzijdig als dubbelzijdig gespiegeld worden uitgevoerd.

 

Meer weten over Thebalux?

 

Contact opnemen met Betuwe Sanitair

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
10:00 - 17:30 uur
Zaterdag
10:00 - 17:00 uur
Showroom uitsluitend op afspraak geopend.
© Betuwe Sanitair 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl