Van Rijn

Van Rijn

Bent u op zoek naar douchewanden of douchecabines op maat, het liefst van een Nederlands merk? Als sanitair specialist van Gelderland kunnen wij van Betuwe Sanitair de oplossingen van Van Rijn van harte aanbevelen.

Waarom Van Rijn?

Van Rijn Products B.V. werd opgericht in 2003 en is gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van hoogwaardig glaswerk voor douchewanden en douchecabines. Deze in Rijssen gevestigde fabrikant onderscheidt zich van de concurrentie door de focus op maatwerk te leggen; er is werkelijk voor elke badkamer een stijlvolle en functionele oplossing te realiseren!

Het aanbod Van Rijn douchewanden en douchecabines

Gaat uw voorkeur uit naar een moderne, minimalistische, eigentijdse of industriƫle badkamer? Met Van Rijn is het heel makkelijk om de gewenste look en feel te creƫren. Er zijn douchewanden en douchecabines in vele soorten en maten te realiseren. Van inloopdouches en nisdouches tot hoekcabines en badwanden en van vrijstaande doucheruimtes tot douchewanden met of zonder profiel, het is allemaal mogelijk. En dan hebben we het nog niet eens gehad over verschillende soorten douchedeuren en deurgrepen die er geplaatst kunnen worden. Er zijn bovendien maar weinig fabrikanten die zoveel keuze in glassoorten bieden als Van Rijn. Zo kunt u kiezen voor een douchewand of douchecabine met:

  • Helder glas (6 - 10 millimeter)
  • Optiwhite glas (extra helder) 
  • Glas Plus (voor een jarenlang behoud van glans) 
  • Crepi glas (voorzien van textuur voor meer privacy) 
  • Gesatineerd/gestraald glas
  • Dark Grey glas
  • Gekleurd rookglas (verkrijgbaar in brons of grijs)

 

Meer weten over Van Rijn douchewanden?

 

Contact opnemen met Betuwe Sanitair

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
10:00 - 17:30 uur
Zaterdag
10:00 - 17:00 uur
Showroom uitsluitend op afspraak geopend.
© Betuwe Sanitair 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl