Vasco

Vasco

Heeft u behoefte aan een radiator die niet alleen functioneel is maar ook perfect aansluit op de stijl van uw badkamer? Dan zijn Vasco decor radiatoren een uitstekende keuze! Betuwe Sanitair kan u alles vertellen over de mogelijkheden van dit in België gevestigde merk.

Waarom Vasco?

Het in het Belgische Dilsen gevestigde Vasco is een van de meest toonaangevende fabrikanten op het gebied van decor radiatoren in de Benelux. Vasco designradiatoren worden gekenmerkt door functionaliteit, efficiëntie en state-of-the-art designs. Mede dankzij hun focus op innovatieve processen en alternatieve materialen heeft het merk al tal van internationale awards in ontvangst mogen nemen. Vasco decor radiatoren zijn wat ons betreft de ideale keuze voor elke badkamer!

Het aanbod Vasco decor radiatoren

De decor radiatoren van Vasco zijn leverbaar in zowel aluminium als stalen uitvoeringen:

  • Aluminium decor radiatoren 
    Vasco decor radiatoren van aluminium zijn verticale badkamer radiatoren, welke keuze bieden uit verschillende series. Wanneer u de voorkeur geeft aan een strakke en minimalistische uitstraling, dan is de Mono serie echt een aanrader. Vasco heeft twee verticale radiatoren teruggebracht tot hun pure essentie, en daarbij de ophangingen volledig weten weg te werken. U kunt kiezen voor één, twee of drie verticale Mono profielen naast elkaar, welke individueel kunnen worden aangestuurd. De profielen zijn uiteraard verkrijgbaar in diverse kleuren, hoogtes en tussenafstanden. Ook de Oni serie is echt het bekijken waard. Deze aluminium radiator wordt gekenmerkt door een ultradunne voorplaat en mooie rondingen, en kan worden uitgerust met optionele uitsparingen voor uw handdoeken.
  • Stalen decor radiatoren 
    Wanneer u de voorkeur geeft aan een stalen decor radiator zonder toeters en bellen, kijk dan eens naar het Flatline model. Deze vlakke, strakke radiator ziet er niet alleen heel fraai uit, maar staat ook nog eens garant voor een superieure warmte afgifte en een bijzonder hoog rendement. Ook de Tulipa serie zal ongetwijfeld in de smaak vallen. Deze veelzijdige stalen decor radiatoren, welke zowel in horizontale als verticale modellen verkrijgbaar zijn, worden gekenmerkt door smalle ribben en een zeer elegante look en feel. 

 

De hierboven beschreven series zijn slechts een kleine greep uit het complete aanbod aluminium en stalen decor radiatoren dat Vasco te bieden heeft. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden!

 

Meer weten over Vasco?

 

Contact opnemen met Betuwe Sanitair

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
10:00 - 17:30 uur
Zaterdag
10:00 - 17:00 uur
Showroom uitsluitend op afspraak geopend.
© Betuwe Sanitair 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl