Villeroy & Boch

Villeroy & Boch

Neemt u geen genoegen met minder dan het beste als het op uw keramiek aankomt? Dan kiest u natuurlijk voor Villeroy & Boch keramiek. Betuwe Sanitair vertelt u graag meer over het indrukwekkende assortiment van dit bekende merk.

Waarom Villeroy & Boch?

Villeroy & Boch bestaat al sinds 1748. De oprichters hadden destijds de visie om mooie, kwalitatief hoogwaardige keramische producten te ontwikkelen voor elk moment van het leven. 

Vandaag de dag behoort het merk nog altijd tot de meest toonaangevende sanitair fabrikanten van Europa. Villeroy & Boch heeft altijd consistent aandacht besteedt aan design en kwaliteit. Met hun producten bent u verzekerd van een stijlvol badkamercomfort! 

Het aanbod Villeroy & Boch keramiek

Het uitgebreide en bijzonder complete assortiment van Villeroy & Boch bestaat uit onder andere wastafels, badmeubels, spiegels, douchebakken, ligbaden, whirlpools en toiletten. Hieronder een greep uit de schitterende collecties:

 

  • Memento 2.0: Een no-nonsense collectie met praktische badmeubels die gekenmerkt wordt door een strakke, consequente belijning en een moderne uitstraling met een stoere urban touch.
  • Antheus: Deze indrukwekkend elegante collectie werd ge├»nspireerd door art deco en Bauhaus en combineert marmer, hout en staal om een tijdloze en bijzonder luxe badkamer te realiseren.
  • Avento: Een ruimtebesparende collectie die wordt gekenmerkt door een licht, fris en modern design en praktische oplossingen om zelfs de kleinste badkamers effici├źnt in te richten.   
  • O.novo: Een creatieve en geometrische collectie met een tijdloze look en feel, voor verrassend aantrekkelijke prijzen. Verkrijgbaar in zowel rechthoekige als ovalen belijning.

 

Meer weten over Villeroy & Boch keramiek?

 

Contact opnemen met Betuwe Sanitair

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
10:00 - 17:30 uur
Zaterdag
10:00 - 17:00 uur
Showroom uitsluitend op afspraak geopend.
© Betuwe Sanitair 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl