Toiletrenovatie

Toiletrenovatie

Betuwe Sanitair is dé sanitair specialist van Haaften en omstreken. Op deze pagina willen we u graag kennis laten maken met Geberit AquaClean, een innovatieve douche WC waarmee u op een aangename manier met water wordt gereinigd. Voor een optimaal comfort en nog meer hygiëne!

Een nieuwe tegel, een wandcloset en een fontein met kraan, eventueel aangevuld met een nieuw plafond, en uw toilet kan er weer jaren tegen. U kunt er voor kiezen om de toiletrenovatie geheel door de vakmensen van Sanitiem te laten uitvoeren maar u kunt er ook voor kiezen om gedeeltelijk zelf werkzaamheden uit te voeren. Wat u wilt! Laat u inspireren in onze showroom en kies een toilet waar u weer mee voor de dag kunt komen.

Wij hebben al vele mooie toilletten gerealiseerd op Haaften!

Over Geberit AquaClean douche wc

Geberit AquaClean biedt u een serie met douche WC’s die uw onderlichaam met een aangename, warme douchestraal reinigen. Eén druk op de knop, en u ervaart een ongeëvenaard gevoel van frisheid en hygiëne. Daarbij biedt Geberit AquaClean u een optimaal gebruiksgemak; uw douche WC wordt bediend via een overzichtelijk bedieningspaneel. Een aantal modellen bieden zijn zelfs voorzien van een intuïtieve afstandsbediening, waarmee u uw persoonlijke verwenprogramma op elk moment kunt inschakelen.

Douche wc advies op maat

Wilt u graag meer weten met betrekking tot de verschillende modellen of de voordelen van een  Geberit AquaClean douche WC? Neemt u dan contact op met Betuwe Sanitair te Haaften. Uiteraard kunt u ook altijd bij ons terecht voor een deskundig advies of een vrijblijvende offerte.

Wilt u meer weten over de grote voordelen van een Geberit douche wc, klik hier.

Pressalit toiletzittingen

Betuwe Sanitair werkt uitsluitend met het kwaliteitsmerk Pressalit.

Eenvoudig en origineel. Pressalit toiletzittingen zijn Deens design geïntegreerd in uw woning.

Kwaliteit is een handelsmerk van Pressalit. Daarom bieden wij 10 jaar garantie op uw nieuwe toiletzitting

Soft close toiletzittingen

De soft close toiletzitting van Pressalit brengt een kalme luxe in uw dagelijks leven

Dankzij de soft close functie daalt uw toiletzitting langzaam op het toiletcloset neer. Zodra u soft close toiletzittingen uitgeprobeerd hebt, kunt en wilt u niet meer zonder. Gedaan met de luide knallen wanneer uw kinderen de toiletzitting weer eens laten vallen.

Weten welke toiletzitting het beste bij u past? klik hier

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag
10:00 - 17:30 uur
Zaterdag
10:00 - 17:00 uur
Showroom uitsluitend op afspraak geopend.
© Betuwe Sanitair 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl